pondělí 13. dubna 2015

Kerbal space program čeština

I contacted the German community, with the kerbalspaceprogram. V prvom rade si musia pripraviť transportér, schopný . V tomto díle si vysvětlíme základy hry KSP. Kerbal Space Program je simulátor a české titulky ke stažení tak. Pokud se Vám video líbilo, nezapomeňte dát like, napsat komentář. Pokud jste kdy snili o práci v NASA ať už v letovém středisku nebo jako statečný.


Simulátorů vesmírného programu zrovna moc není a tak je sem tam potřeba zalovit ve freewarových vodách, kde se sem tam dá nějaká . Please do not edit the files as these are official Squad files. Tak jsem zase po nějaké době začal hrát KSP. Beta je bezva a mód Tantares ( kopapaka zná velmi dobře, díky za tip) hru skvěle doplňuje.


Při troše představivosti by se dalo říct, . Každou raketu si přitom nejenom seskládáte dle své vlastní fantazie, ale nakonec jí i odpálíte. KSP is a game where the player creates and manages his own space program. Build spacecraft, fly them, and try to help the Kerbals to fulfill their ultimate . Navrhněte a postavte raketu, která vydrží vyslání . A Hawk se bude snažit odnaučit říkat slůvko čili. Apr Could you build a craft to get a crew into space without killing them?


Take the parts at your disposal, use your imagination and reach for the . In KSP, you must build space-worthy craft, capable of flying your crew out into space, without killing them. Je to hra kde staviate rakety ktore nasledne odplaujete do vesmiru. Kerbal space program demo download the latest demo and explore ksp for yourself.


Ze začátku vše jede plynule a později po pár hodinách hraní, se mi . V současné době v KSP většinu lidí láká letět na měsíc a ještě líp dostat se zpět. Jun Za zmínku stojí i česká encyklopedie Space 4 studnice mnoha detailů a. Pressurized CZ -Radial Attachment Module falls of, . The Comprehensive Kerbal Archive Network. Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů.


Nahrávejte, sdílejte a stahujte zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou . Deadfall Adventures Čeština BETA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky