pátek 22. ledna 2016

Rozhraní directx

Chcete-li zkontrolovat, jakou verzi rozhraní DirectX máte na svém počítači, pomocí Nástroje pro diagnostiku rozhraní DirectX , vyberte tlačítko . Popisuje, jak získat nejnovější verzi rozhraní DirectX a povolit hry a multimediální aplikace v systému. Jejich cílem je maximální využití . Direct X - rozhraní direct x pro hry - Katalog shareware a freeware k bezplatnému stažení sofware včetně internetového obchodu. Ve spolupráci s grafickou kartou se stará . V této podkapitole si blíže představíme jednotlivá rozhraní , která jsou součástí DirectX 9. Více se o nich samozřejmě dozvíme v dalších kapitolách této knihy,. Pokud potřebujete Zjistit, jakou verzi DirectX máte k dispozici . Podpora rozhraní DirectX implementovaná v grafickém procesoru s alespoň 1MB grafické paměti. Od Windows Microsoft představila novou verzi rozhraní DirectX , tj.


DirectX je vymoženost od Microsoftu sloužící hlavně pro hry. Nutné pro Windows mohou uživatelé spouštět nejnovější hry . Grafické karty jsou dnes zřejmě nejviditelnějším kusem hardware, kdy se nové generace s . Aktuální verze rozhraní DirectX. Ahoj, při spuštění rozhraní DirectX mi to vyhodí tutu hlášku : Při posledním spuštění narazil program DxDiag na problémy při vstupu k rozhraní DirectShow. Funkce rozhraní DirectX nejsou k dispozici. V dnešním článku nahlédneme pod pokličku budoucího rozhraní DirectX 1 které je do značné míry vskutku revolučním API, jež bude . Společnost AMD plánuje synchronizovat uvedení svých nových grafických karet s podporou rozhraní DirectX spolu se začátkem projede . Jaké novinky a jaké praktické použití mohou očekávat . Komponenty hry si stěžují na nedostatek rozhraní DirectX i když již byl nainstalován veškerý potřebný software.


Většina instalovaného operačního systému Windows obsahuje odpovídající verzi rozhraní DirectX. Pokud z nějakého důvodu váš počítač není kompatibilní s . Před pár dny vyšlo najevo, že rozhraní DirectX 11. Prozradil to jeden ze zaměstnanců Microsoftu. Nejlepších výsledků dosáhnete použitím nativního DirectX video rozhraní (-vo directx ). Alternativami jsou OpenGL a SDL, ale výkon OpenGL se velmi různí na . V tomto prvním dílu si povíme něco o samotném rozhraní DirectX o tom, co je to Managed DirectX, dozvíte se, co si musíte stáhnout, abyste . Verzi aplikačního rozhraní DirectX zjistíte v systému Windows celkem snadno. Od uvedení prvních „fyzikálních akcelerátorů“ Ageia PhysX a demonstrací výpočtů Havok engine na kartách nVidia již jistá chvilka uběhla, a tak . Potřeba vyřešit potíže se systémovou komponentou DirectX , potřebnou ke spuštění většiny počítačových her v prostředí Windows, se zpravidla zvedne při . Microsoft dnes oficiálně představil své nové grafické rozhraní (API) DirectX 1. To dává vývojářům nové možnosti při . Jste-li přesvědčeni, že je vše správně nastaveno a aktualizováno, a přesto stále dochází k chybám rozhraní DirectX , je pravděpodobné, . DirectX download - Aktualizace multimediálních služeb pro systém Windows.


Rozhraní DirectX obsahuje aktualizace, které zlepšují zabezpečení a výkon. Zároveň obsahuje mnoho nových funkcí ve všech technologiích, které lze . Zjednodušeně řečeno, rozhraní DirectX umožňuje každou aplikaci zjistit, co je počítač schopen, a poté upraví nastavení aplikace tak, aby . Jedná se o sadu knihoven od společnosti Microsoft a jejich cílem je maximální využití možností . Chyba: chyba vytváření zařízení . Zdravím, potřebuji pomoct, chci spustit hru WoT a naskočí mi tam něco s akcelerací DirectX. S identifikací problému může pomoci diagnostický nástroj rozhraní DirectX.


Tato práce pojednává o metodách zobrazení stínů, jejich analýze a implementaci v rozhraní DirectX 11. Teoretická část popisuje historický vývoj použití stínů v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky