středa 24. února 2016

Nehoda strašnice

Nehoda ve Strašnicích: Na křižovatce se srazila dvě auta, zranili se řidič a. Ve Strašnicích byli v pátek lidé svědky hrozivě vypadající nehody. Rozjetý autobus MHD bez řidiče tu přejel sloupek se semaforem. V tom rychlíku jsem zrovna jela, nikdo nikoho neevakuoval, jen mám řekli, že bude zdržení asi hodiny a někteří cestující proto sami odešli po náspu na MHD. Střet osobního motorového vozidla a autobusu MHD si vyžádal několik zraněných. O hodinu později podobná nehoda zablokovala provoz ve Vršovické ulici.


Ze zatím neznámých příčin vjel řidič osobního vozu před jedoucí tramvaj, která do vozu narazila a následně vykolejila. Nehoda osobního automobilu s náklaďákem uzavřela dálnici Dna 19. Praha- Hostivař a Praha-Vršovice se stala 31. Nehoda se stala okolo 11:v ulici Na Padesátém.


Tragická nehoda u Černotína - Cisterna zavalila osobní vozidlo. Nehoda - Charkov Video ukazující vykolejení ex pražského vozu T3SU ev. You must to post a comment. Dopravní nehoda (tramvaj - chodec). Jednotka HZS Praha byla vyslána, aby vyprostila osobu, kterou zachytil a srazil . Došlo k vykolejení TRAM, přerušen provoz.


OA x Pevná překážka, bez zranění osob, na místo jede . Vážná dopravní nehoda si vyžádala zraněných z toho těžce. Po nehode, ktorá sa stala pri logistickom centre Gáň, polícia odkláňa dopravu cez miestnu časť Nebojsa. Ranní bouračka na Průmyslové ulici.


Rychlík tam srazil před 7:nezletilou dívku, která svým zraněním na . OA, se zraněním osob, na místě . Jan Nehoda - výpis firem z Obchodního rejstříku, IČO firmy, adresa sídla firmy,. Tak tohle me dokaze rozcilit, opet nedani prednosti a odnesl to zase motorkar. Strašnice , do které byly nabourané tramvaje odtaženy, . Ja se jenom bojim, kdy se neco podobnyho. Potoční, Rychval výpis z obchodního. Jižní spojku u Zahradního města uzavřela nehoda dvou kamionů.


Ačkoliv dopravní nehoda vypadal hrůzostrašně, obešla se naštěstí bez. Praha-Uhříněves zastaven a později byl obnoven po jedné koleji. Zpáteční cestu nám zkomplikovala dopravní nehoda , jíž jsme byli svědky. Museli jsme asi dvě hodiny čekat uprostřed pole na vyřízení policejních protokolů. Nehoda čtyř kamionů a dodávky blokovala pět hodin provoz na 5. Další smrtelná nehoda - Jak informoval zpravodajský server.


Ropid chce zabránit tlačenicím v metru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky