čtvrtek 22. září 2016

Bezpecnost na internetu

Bezpečnost na internetu je relativně široký pojem a zároveň důležitý problém jak pro běžné uživatele, tak administrátory velkých sítí. Na internetu nikdy nevíš, kdo je doopravdy „na druhé straně“. Proto buď velmi opatrný a nikomu neříkej své kontaktní údaje – adresu, . Internet je již nedílnou součástí našeho života.


Jen málokterá firma nebo osoba s ním nepřišla do styku. Využíváme ho v průběhu celého dne pro pracovní, . Tyhle aféry každého jenom otravují. Průměrný člověk stráví na internetu každý den hodiny a minut.


Kromě užitečných informací a zábavy ale na nás čeká v online světě i velké . Co je kyberšikana a jak ji poznat. Kdy se jedná o závislost na PC hrách či internetu. Jak vytvářet bezpečné podmínky v prostředí internetu.


Jirka Král má s bezpečností na internetu hodně zkušeností. Mrkněte se na videa, která natáčí spolu s experty z Avastu a zjistěte, na co si dát pozor. Kdo si namlouvá, že není pro nikoho zajímavý, žije v nebezpečné iluzi. Ve světě kryptoměn to platí dvojnásob.


Instruktážní video s Karkulkou, která sděluje pravidla o bezpečnosti na internetu. Velmi důležité informace a detaily o internetové bezpečnosti. Poradíme vám s bezpečností na internetu i jak ochránit vaše data. Olga Maťáková, ŠMP, Litoměřice.


S rozvojem informačních technologií a jejich dostupností . PRAVIDLA PRO DĚTI K BEZPEČNĚJŠÍMU UŽÍVÁNÍ INTERNETU. Nikdy nesděluj adresu svého bydliště, telefonní číslo domů nebo adresu školy, kam chodíš, . ZÁSADY BEZPEČNÉHO CHOVÁNÍ NA INTERNETU Spolu s tím, jak. Okrem užitočných informácií a zábavy ale na nás čaká v online svete.


Aj tak jednoduchá činnosť, akou je prehliadanie internetu , môže byť pre . Chceš vědět, jaké nástrahy na tebe čekají na internetu? Lekci spustíš kliknutím na její název. Tato kniha vyjmenovává bezpečnostní rizika a nebezpečí hrozící uživatelům internetu a smartphonů, současně však poskynuje instrukce, jak se jim vyhnout.


Soutěž je realizována v rámci projektu Kraje pro bezpečný internet. Do čtvrtého ročníku projektu je v současné době zapojeno všech čtrnáct krajů ČR. V současnosti se s internetem pracujeme čím dál více a není vzácností, že nám spolehlivost provozu serverů značně komplikuje život. Za účelem efektivního zvládání bezpečnostních incidentů a . Lucie Zelenková, Linka bezpečí a mgr. Než ale začneme s užitečnými tipy na téma soukromí a bezpečnost , tak jedno.


Spolu s rozmachem internetu je nutné zvýšit povědomí o rizicích, která jsou s jeho užíváním spojená. Poučte sebe i své žáky o bezpečnějším využívání internetu ! Tato diplomová práce se zabývá problematikou bezpečnosti sociálně znevýhodněných dětí na internetu. Výzkumným šetřením potvrzuje hypotézu, že tyto děti . Naučme deti používať internet správne.


Dozveďte sa viac o digitálnom rodičovstve, nástrahách internetu a bezpečnosti detí v online svete. Význam internetu a sociálních sítí v životě mladých lidí neustále stoupá. Na stránkách naleznete zásady a osvědčené postupy bezpečného chování na internetu - technická opatření k . Fotogalerie „Seminář Osobní bezpečnost na internetu “. Milan Jandora , knihovna Ostravské univerzity, 24. Otestujte bezpečnost svého webu či appky využitím potenciálu komunity etických hackerů přes Hacktrophy.


Je to rychlé, jednoduché a cenovo dostupné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky