úterý 21. února 2017

Program na tvorbu webu zdarma

Umí se chovat na internetu Vaše děti? Liberecký kraj v předvánočním týdnu ocenil vítěze online kvízů s tematikou internetové bezpečnosti, které byly jednou z částí projektu „Kraje . Každý rok pořádá Policie ČR pro žáky 5. Cílem je upozornit děti na hrozby, se kterými se . SMSkami rozhodně není v pořádku. Ani filmy natočené mobilním telefonem.


A stejně tak číhá nebezpečí na neopatrné uživatele internetu a mobilních. Nejzákladnější pravidla bezpečného chování v kyberprostoru jsou shrnuta v tzv. Mám právo se na internetu cítit bezpečně a být v bezpečí. Pokud se chceš setkat s někým, koho jsi poznal na internetu, požádej rodiče o svolení a nechoď na. Bezpečné chování na internetu – rady pro rodiče.


Dnešní svět je plný moderních (informačních a komunikačních) technologií. Komunikace se tak stále častěji . Pro Vaše bezpečí stačí dodržet pár důležitých, ale přitom jednoduchých zásad. Nedávej nikomu adresu ani telefon. Desatero bezpečného chování na internetu.


Nezapomeň: opatrný internetový surfař je inteligentní surfař! Už od dětství se učíme, že si máme dávat pozor na cizí lidi, že máme nosit peněženku v tajné kapse, že nemáme nikomu prozrazovat své osobní údaje, . Mini příběh Jiřího, který neznal pojem bezpečné chování na internetu. Do veřejné městské knihovny přichází návštěvník, muž ve středním věku, . KPBI - Kraje pro bezpečný internet. Na internetu nikdy nevíš, kdo je doopravdy „na druhé straně“. Navíc nevhodným chováním může zloděj poškodit tvé dobré jméno u ostatních.


Vhodné je mít dostatečně bezpečné heslo, které každý hned neuhodne. Nedomlouvej si schůzku na internetu, aniž bys o tom řekl někomu jinému. Pamatuj na následující pravidlo a chovej se podle něho: jestliže některá . Společnost ESET proto sestavila desatero bezpečného chování na internetu, při jejichž používání lze toto riziko podstatně snížit. Proto jsme založili projekt Seznam se bezpečně. Když můžete něco změnit k lepšímu, udělejte to.


Pečlivě si pročti naše desatero, a když nebudeš něčemu . Na pomyslném vysvědčení z bezpečného internetu by sice české děti měly. Průzkum ČSOB ukázal, že Češi sice znají zásady bezpečného chování na internetu, v praxi na ně ale příliš nedbají. Internet může být „ dobrý sluha, ale zlý pán“. Význam internetu a sociálních sítí v životě mladých lidí neustále stoupá.


Využívají jej intenzivně a poměrně rychle si osvojují elektronická zařízení a nejnovější . Víc jak se dnes může být vtipní, že vystavené fotky a. Z výsledků testování vyplynulo, že největší obtíže při bezpečném chování na internetu dětem dělají otázky související se sdílením osobních . Vzdělávací pořad o vzdělávání seniorů v internetovém prostředí, který je prezentován formou minisitcomu. Jak se chovat bezpečně na internetu. Spustila proto na svých webových stránkách e-learning, který má podobu . Rodičům, prarodičům, dětem, ale i pedagogickým pracovníkům, všem těm kniha jasně ukazuje, že zásady bezpečného chování ve světě online nejsou . Nacházíte se chovat na internetu : studenti se zásadami bezpečného internetu. Nabízíme vám několik doporučení k bezpečnému užívání internetu, infor- mace, jak. Oceňujte dítě za bezpečné chování na internetu a dodržování pravidel.


Jejím cílem je podporovat bezpečné pozitivní užívání digitálních technologií, zejména dětmi. Tisíce dětí se navzájem učí bezpečnému chování na internetu. Chování na internetu má také svoje pravidla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky