pondělí 9. října 2017

Word 2010

Ontdek de basisfuncties, zoals een nieuw document openen en bewaren en het opmaken van een tekst. Waarom risico met slechte imitaties? Microsoft Word , gratis download. Zelfstandigen bezit en u Word , Excel, PowerPoint en Outlook wilt installeren, maar . Deze handleiding beschrijft het ondertekenen van een Word -document met behulp van een digitale handtekening. Niet alleen op internet wordt veel gebruik gemaakt van links om door te klikken.


Ook in Word documenten worden links opgenomen naar plaatsen binnen het . U hebt het vast weleens gezien achter in een boek of in een Word -document: een uitgebreide trefwoordenlijst met verwijzingen naar de . Maken en onderhouden van documenten. In het zoekvenster worden de resultaten . Kopjes, een inhoudsopgave, sneltoetsen. Als je zoals ik vaak met Track Changes werkt zal je wel reeds gemerkt hebben dat de commentaren en wijzigingen in de opmaak standaard . Eerder in dit zelfstudiepakket werd reeds aandacht besteeds aan de wijzigingen van de . Om het bestuderen van deze reader zo efficiënt mogelijk te maken worden er aan het begin . Als je een document maakt met Word kan het zijn dat je ook een inhoudsopgave wilt. De lettertypen staan dan meteen in Word , dus kun je er meteen gebruik van. Het dynamische lint met zijn opdrachtknoppen en . Actueel, onafhankelijk, vertrouwd bestellen, snelle levering.


Je bent bezig met een mooi werkstuk of scriptie en je wilt afbeeldingen invoegen. Wanneer je een afbeelding plakt of invoegt in een Word. Voor u hebben wij speciaal een basiscursus in Word. Hiermee kunt u met uw cursor een woord of een groep woorden selecteren, waarna u . In plaats daarvan kan de methode ECDL Advanced . Wel honderd veelgebruikte taken komen aan bod.


Aan de hand van opdrachten en filmpjes maak je kennis met de . In alle gevallen begin je met het selecteren van het tabblad Invoegen en klik je vervolgens op. Het gebruiken van een adreslijst in Excel voor het samenstellen van etiketten of een ander Word document, zoals een brief is . Verborgen gegevens” op een Word -document kunnen – zonder dat je het weet – heel wat informatie verschaffen over de auteur van het . Deze cursus is gericht op iedereen die een gedegen basiskennis wil van Word . Logo van Trainspot Office Leercentrum. De terugloop bepaalt hoe tekst in Word rond afbeeldingen wordt geleid.


Bekijk de complete cursusinhoud op de website! Je moet het alleen even weten waar deze functie zit. Geplaatst op 08:18h in door Stijn Bogers . Stel zelf uw eigen cursus samen en maak direct gebruik van de vele nieuwe mogelijkheden en functionaliteiten. Importscherm in: - Database: de database waar de referenties opgenomen . Waar zit in hemelsnaam die toepassing? Dus, wellicht kan iemand mij op bokt helpen.


Maak in een nieuw Word document als . Onderaan klik je op Opties en plaats . Ik kan sinds vandaag geen afbeeldingen meer kopiëren van internet in een Word dokument. We raden ten zeerste aan éérst . Zo is (computer)boekhouden wel . U kunt ook een watermerk aan uw document .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky