pondělí 13. května 2019

Obnova souborů

Připojení k internetu se poměrně rychle masově rozšířilo. Zárověň se logicky zvýšil počet uživatelů internetu , kteří jsou pouze uživateli a problematikou internetu. Tímto směrem se ubíral preventivní program týkající se skrytých nebezpečí internetu , který se na naší škole konal 5. Jaké nebezpečí a nástrahy číhají na děti i dospělé na internetu ? K analýze návštěvnosti stránek používáme . Vladimír Vácha externí lektor Národního centra bezpečnějšího internetu (Saferinternet.cz). Internetu vyměňovat informace s jinými počítači a. Pozvánka na seminář pro rodiče, učitele dětí a žáků MŠ a ZŠ.


Nebezpečí internetu pro naše děti. Informace o problematice internetu a jeho vlivu na náš . ZŠ Zašová, která začíná v hod. Cize znějící slova, která však.


Dneska první video za naší neoficiální produkci SilverCoin. Doufáme, že se video bude líbit a že ho třeba i. Přednáška pro děti základních škol o rizicích na internetu - licence, počítačové pirátství, ochrana dat, nebezpeční lidé a další témata. Přečtěte si o tématu nebezpečí internetu.


Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam nejoblíběnějších článků s klíčovými . Na internetu je také více lidí, které mohou šikanovat. Pokud dítě rádo chatuje přes internet , je nutné tato nebezpečí včas prodiskutovat spolu s tím, co má dítě . Video je INTERAKTIVNÍ, takže vybírejte podle vás . Děti si s lektorem povídaly o možných . Skrytá nebezpečí internetu – PC hry, sociální sítě a naivita dětí. Přes polovinu uživatelů internetu se setkalo s jeho riziky, méně než třetina lidí je však ochotna udělat něco pro ochranu svých dat. Jeho cílem je uživatelům přiblížit rizika dnešního webu a nabízí jim návody, . Abstract: Bakalářská práce se zabývá problematikou nebezpečí internetu a sociálních sítí u dětí základních škol. Hlavním tématem bakalářské práce jsou rizika, . Jaká nebezpečí číhají na internetu.


Kyberšikana, volně dostupná pornografie či například seznámení s rizikovou osobou. Na pět stovek žáků základních a středních škol a zároveň také studenti Univerzity Palackého v Olomouci se přesvědčili, jaká nebezpečí číhají . Pokud se neporadíš s rodiči, neposílej nikomu po internetu fotografii, číslo kreditní karty nebo podrobnosti o bankovním účtu a vůbec žádné osobní údaje. V operačním systému se stále hledají bezpečnostní chyby - výrobce OS vystavuje na internetu opravy - záplata - patch - uživatel . Používání internetu přináší mnohé výhody, ale také mnohá rizika. Kromě toho, že je každý počítač připojený k internetu vystaven . Takové otázky jistě trápí celou řadu rodičů, a nejen je.


Zneužité děti, podvedení senioři, zničené osudy lidí, sebevraždy – jak se bránit nebezpečí internetu radí nová kniha českých expertů. Na rozdíl od obecného tlachání připravil . Dobře známé jsou triky, kdy jsou uživatele nalákáni . Byli jste někdy ve tři hodiny ráno na Václavském náměstí? I když je hluboká noc, hemží se to tam různými lidmi. Beseda na ZŠ Luh: NEBEZPEČÍ NA INTERNETU. Dnešní děti se s internetem setkávají již od útlého věku, některé ještě dříve, než začnou . Cílem projektu je poskytnout systematické a efektivní vzdělávání 2učitelům ZŠ a SŠ v oblasti sociálně-patologických jevů spojených s užíváním internetu a . B třídy absolvovali další knihovnickou lekci v dětském oddělení knihovny na ul.


Většina lidí po celém světě tráví na internetu aspoň zlomek svého času. Není ani divu, nachází se zde přehršel informací, které by jeden lidský .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky