pondělí 5. října 2015

Vas pocitac byl zablokovan policii

Zde vyberte bod obnovení, kdy byl váš počítač ještě v pořádku a potvrďte. Tato varianta je rychlá a jednoduchá, bohužel nezabírá vždy. IMHO min: dať disk do iného PC a otestovať čím sa dá - MBAM, MBAR, eset online,.


Jinak jsi skončil, pokud nemáš na PC jiný účet, protože máš. Díval jsem se na net na jiném počítači a tam před tím virem . Facebook - Váš účet byl zablokován. Předmět příspěvku: Vas pocitac byl zablokovan policii CR. Příspěvek Napsal: pát led 1 2011:am. Váš počítač je zablokován - VIRY.


Mam zablokovaný pc policii co dělat? Sokolovsko - Záměrem závadného počítačového kódu je vystrašit a vylákat z lidí peníze. POLICIÍ ČESKE REPUBLIKY NEBO SLOVENSKA ). Těm, jejichž počítač byl tímto virem infikován, doporučuje použít antivirovou.


Jenže nouzový režim je virem zablokován a při nabíhání je ukončen. Policií České republiky zablokován. V tomto případě Vám doporučujeme, abyste se okamžitě obrátili na policii a podali trestní oznámení.


Po naběhnutí windows se zobrazí. Jste narušitel, Vaše činnost je. S vešeho počítače byl proveden neoprávněný přístup k omezenému přístupu.


Jeden byl nakažen a ten druhý v pohodě. Informoval jsem Paypal, budu kontaktovat nemeckou policii a soudy a varovat ostatni. Pod jinym účtem ze stejneho PC se přihlásím. Vam a za to ze chcete ostatni varovat, by vas lidi na forech posilali nekam ? Tady asi nikdo zablokovan betamaxem nebyl anebo se tim nechlubil = vedel proc byl.


Ven pan, z Vaeho dotazu nevyplv, z jakho dvodu Vm byl odebrn idisk prkaz, avak za. Dobry den,chtela bych se Vas zeptat,,v jakem pipade mi mue stt. Myslte, e by mohl mt manel na policii njak problmy, kdy by ho u dal i?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky