čtvrtek 27. září 2018

Office 2007 pro studenty a domácnosti ke stažení

Získejte vždy aktuální aplikace Office – jako je Wor Excel, PowerPoint,. Jak můžu Office 3sdílet s dalšími členy domácnosti ? Přinášíme vám jeden z nejznámějších a nejpoužívanějších balíků kancelářských programů. Aplikace, které obsahuje, jsou orientovány na domácí a kancelářské . Tento software ke stažení obsahuje dva typy oprav:. Používá se v domácnostech , kancelářích či školách.


Všechny tyto programy jsou velice užitečné jak pro studenty , tak pro kancelářskou či domácí práci. Pro aktivaci nainstalovaného softwaru budete potřebovat. Více než 2GB programů k bezplatnému a legálnímu stažení pro práci, vzdělávání i. Domácnosti a studenti mohou získat funkčně neomezenou edici k . MS Office se během let staly symbolem kancelářských aplikací. Pro uživatele Maců je OneNote dostupná ke stažení v obchodě Mac App Store.


Microsoft PowerPoint Viewer - ke stažení zdarma - Stahuj. Je pravda, že nelze používat pro . Verze Pro studenty a domácnosti je určena výhradně k nekomerčnímu využití. Open Office je ke stažení zdarma. Po stažení už jen stačí spustit instalátor a za okamžik je vše hotovo.


Jde o tyto licence: Basic, Pro studenty a domácnost , Small Business, Standar Professional, Professional Plus, Enterprise a nejvyšší verzí je Ultimate. Kromě hlavních aplikací systému Office získáte také aplikace Publisher. Plány Office 3pro domácnosti , pro jednotlivce a Business zahrnují kompletní. Vícenásobný vítěz soutěže ShopRoku Slevy pro studenty s průkazem ISIC.


Dokumenty stažené z internetu nebo poslané mailem se otevírají ve chráněném režimu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky